U Vatikan moguće ući samo uz predočenje “zelenog certifikata”

Zdravstvena potvrda koja dokazuje imunitet na COVID-19 bit će potrebna za ulazak u Vatikan od 1. listopada, priopćila je ova država.

Stanovnici, radnici i posjetitelji morat će nositi takozvani “zeleni certifikat” koji se već uveliko koristi u okolnoj Italiji, navodi se u priopćenju Svete Stolice, prenosi Reuters.

Izuzetak će biti napravljen za one koji nazoče misi “u vrijeme potrebno za obred”.

“Zeleni certifikat”, prvobitno zamišljen da olakša putovanja među državama Europske unije, pokazuje je li netko cijepljen, je li negativan na testu ili je li se nedavno oporavio od koronavirusa.

U četvrtak je talijanska vlada obvezala sve radnike da pokažu certifikat od 15. listopada, u nastojanju da potaknu kampanju cijepljenja.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Ne znam hocu li ostati pripadnik Rimokatolicke crkve poslije ovog javnog deklariranja moje crkve Sotoninom crkvom. A uvijek su nas ucili da je Sotona nesto sto je zlo i od cega se trebamo odmaknuti. A sad oni propagiraju Sotonin plan.

    • Krist je uvijek isti. Sljedis Njega,a ne svecenike, biskupe, kardinale i sl..Oni su gresni kao svi mi. Napustati Njegovu Crkvu, jer je Njegova Crkva nije papina, kad je najteze je, uz svo duzno postovanje, malo bez veze da se ne izrazavam grublje.

      • Trebam doci na vrata svoje crkve i ne puste me unutra jer nisam pristao biti dio Zla? Prebolio sam tezi oblik i mogu uci bilo gdje ali kakvo je to drustvo ili organizacija koji kazu da ti je slobodan ulaz ako si prije toga pristao biti dio poretka Zloga?

  • Da li je Majka Tereza u Calcutta (Kalkuti), tražila certifikat od bolesnih, napuštenih, siromašnih, izopćenih, Vatikan je sve više sramota katolika, vjeruju li oni u Boga ili certifikat.

  • Bog je iznad Vatikana i Pape. Neka se oni brinu sto rade. Sotona je usla davno u Vatikan i u Crkvu. Kad nesto hoces da razoris moras biti blizu uci medu te ljude, vjernike. To nam se dogada. Sa ausvajsom se ne ide u moju crkvu, znaci da tamo nisu moji svecenici. Iskreno se obratiti dragom Bogu mogu i doma, mogu u autu u prirodi, mogu svigdje gdje nema sotone. Onaj tko zatvara Crkvu na ovaj nacin nije sljedbenik Isusa Krista. Svatko bira svoju publiku tako i Papa Franjo… Ici moliti se svevisnjem uz ausfajs nije ono sto sam do sada ucio kao vjernik i katolik. Isus je isao medu bolesne, gubave i lijecio ih a ovi zdravim zatvaraju vrata…. Valjda je sada svima jasno o kakvom se projektu radi. Novac je zlo svega. Nasi vjerski vode, politicari, tajkuni toliko su se nakrali da su sada ucjenjeni da zbog tog prokletog novca opljackanog od naroda moraju igrati ovu prljavu igru sotone. To je ucinjeno i sa velikim brojem znanstvenika, ljecnika. Svoju skolu, znanje, cast zamjenili su za materijalno. Orodali se davlu…

  • Srecom u crkvenoj hijerarhiji su najbitnije biskupije a ne Vatikan. I kad su Pape sluzile Sotoni biskupi su na svom teritoriju spasavali Isusov nauk.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.