U utorak Blogermania na 1.katu Mepas Malla

Sve zaljubljenice u besprijekoran make-up i najnovije trendove šminkanja razveselit će radionice poznatih bh beauty blogerica i savjeti vrhunskih vizažistica, koje vas očekuju u sklopu eventa Blogermania. Kako se snaći u velikom izboru boja, teksturi sjenila, pudera i rumenila pitanja su koja muče mnoge dame. Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznajte u utorak 08.12. od 19:00 sati na 1. katu centra Mepas Malla.

Prepustite se stručnim rukama profesionalaca koje će vam podariti elegantan i glamurozan izgled, a ujedno udijeliti savjete koji će vam jamčiti stil koji pristaje upravo vama. Uz besplatno šminkanje, odaberite intenzivniju igru kozmetičkim preparatima ili pak ‘prirodan’ izgled – izbor je na vama.

Za vaš savršen izgled pobrinut će se kozmetika AVON, koja već dugi niz godina njeguje ženstvenost i jedinstvenost svih pripadnica ljepšeg spola, a jednostavnost i kvaliteta njene su glavne odrednice.

Ako želite da i vaša kosa zablista u punom sjaju prepustite se stručnom timu frizerskog salona Red Carpet. Iskoristite priliku zasjati poput dive na crvenom tepihu i prošećite se našim centrom puni samopouzdanja.

A kako bi vaša ljepota još i više došla do izražaja, po prvi put u našem centru spojili smo uratke vrhunskih umjetnika s vašom kreativnošću. Želite vidjeti kako vaše lice postaje pravo malo remek djelo?

Jednostavno objavite selfie putem Instagrama s hashtagom #mepasmallportret i sudjelujte u osvajanju vlastitog umjetničkog portreta i bogatih poklon paketa.

Tri najkreativnije fotografije osvajaju umjetničku sliku s njihovim portretom koju će umjetnici naslikati javno u sklopu eventa Blogermania u utorak 08.12.

Ne skrivajte svoje adute, već ih naglasite, njegujte, uživajte u njima i pokažite ih svijetu.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentiraj: