U tijeku su prijave za SanMo simpozij, organizatori pozivaju studente na sudjelovanje – Jabuka.tv

U tijeku su prijave za SanMo simpozij, organizatori pozivaju studente na sudjelovanje

Otvorene su prijave na Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo, a organizatori pozivaju sve zainteresirane studente na sudjelovanje.

Simpozij će se održati 6. i 7. svibnja ove godine, priopćeno je s Fakulteta zdravstvenih studija Sveučlišta u Mostaru te Organizacijskog i Stručnog odbora SanMo.

Međusobni utjecaji čovjeka i okoliša svakim su danom sve izraženiji. Sanitarno inženjerstvo kao takvo nezaobilazan je čimbenik u zaštiti okoliša i zdravlja stanovništva, stoga je potreba za usvajanjem novih znanja stalan i nezaobilazan proces, priopćili su organizatori.

Simpozij teži unaprjeđenju i modernizaciji studija sanitarnog inženjerstva na sva tri fakulteta, Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Fakultetu zdravstvenih studija Unverziteta u Sarajevu te Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci kroz dodatnu edukaciju i razmjenu znanja s kolegama srodnih područja iz čitave Europe.

Studentima nudimo iskustvo znanstveno – kongresnog formata kojim imaju mogućnost stručnog usavršavanja i prezentacije rezultata vlastitih istraživanja. Stoga vas pozivamo da sudjelujete na SanMo 2021 te da potaknete studente na pasivno ili aktivno sudjelovanje, priopćeno je.

Krajnji rok za registraciju aktivnih sudionika je 10. travnja, dok se pasivni sudionici mogu prijaviti do 20. travnja. Obrazac za registraciju se nalazi na službenoj Facebook stranici.

Organizatori napominju da je broj sudionika ograničen.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.