U Stocu održana prosvjedna šetnja zbog napada na mladiće

Povodom napada na četvoricu mladića koji se dogodio proteklog vikenda u Maslinama kod Stoca, u utorak je u tom gradu upriličen neformalni skup građana i šetnja gradom pod motom ”Stolac protiv nasilja”.

Okupljeni građani pozvali su županijski MUP i Tužiteljstvo da žurno provedu istragu o ovom slučaju i da kazne počinitelje.

Napad na mladiće dogodio se u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko ponoći, kada je skupina od desetak osoba s tri automobila presrela automobil kojim je upravljao M.A. (2004.) iz Poplašića, Stolac, u kome su bile još tri osobe.

Prema policijskim navodima, napadači su bejzbol palicama udarali po automobilu u vlasništvu M.A., a zatim su palicama pretukli putnike iz vozila, kojima je liječnika pomoć ukazana u Županijskoj bolnici ”Dr. Safet Mujić” i Centru urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) izvijestilo je ranije u utorak da je policija privela nekoliko osoba koje se dovode u vezu s napadom na četvoricu mladića iz Stoca.

Istaknuli su kako MUP i Tužiteljstvo nastavljaju s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju otkrivanja svih počinitelja i utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima su počinjena ova kaznena djela, te procesuiranja počinitelja.

(Fena)

5 komentara

  • Osuditi treba huligane koji su napali i pretukli te mladiće ( bez obzira na povod i okolnosti) i isto tako osuditi one koji politiziraju ovaj slučaj a posebno koristeći djecu na prosvjedima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.