Kvesić najavio izgradnju garaže, kuhinje i vešeraja

Ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar prof. dr. Ante Kvesić najavio je u utorak nove ”razvojne projekte bolnice”.

Riječ je o izgradnji garaže, kuhinje i vešeraja.

Istaknuo je i da su riješili nenadane probleme vezane za nabavu namještaja za novu zgradu Klinike za dječje bolesti.

Hrvatska Vlada na čelu s premijerom Plenkovićem već godinama izdvaja 10 milijuna eura što nam znači jako puno. Nadamo se da će tako biti i dalje, istaknuo je ravnatelj Kvesić prilikom posjeta Zvonke Milasa mostarskoj bolnici te dodao da ubrzo očekuje početak rada u novoj zgradi pedijatrije.

Foto: SKB Mostar

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Boze dragi kad ce vise ta smjena generacija. Samo Problem ko ce ih zamijeniti, svoju djecu sakrivaju po zasticenim pozicijama, znaju kakav sistem su napravili, a drugima em ne daju blizu em im sve ogadili. Boze dragi hvala ti sto nisam za HDZ i sto nisam cijepljen

  • Ubrzate dijagnostiku i liječenje a ne pusto naručivanje i primanje 5 bolesnih ljudi na dan kad je dan u ambulanti i to rade tek završeni liječnici, a ne svaki dan a sestara pune sobe i rade kao administrativni tehničari vraćaju i naručju za par mjeseci ili privatno.
    Kako ono kažu javno privatno partnerstvo i možeš isti dan privatno i u radno vrijeme.

  • Svaka čast Ante. Da nije tebe bio bi kaos. Možemo se pouzdati u liječenje u našoj bolnici. Sve što imaju najbolje ponude nam kad je u pitanju ozbiljna bolest. Zato ovim umišljenim bolesnicima koji potroše nepotrebno na razne pretrage treba ograničiti preglede i pretrage jednom godišnje. Više vjerujem u pretrage i liječenje u bolnici nego kod privatnika.

  • Plenki, daj mu jos da kupuje stanove i auta ljubavnicama. A ako ostane kusura, moze se nesto i napravit u bolnici.
    Sto se tice strucnosti, svaka cast.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.