U Srednjoj ekonomskoj školi u Mostaru otvara se novi smjer – Digitalni marketing

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića uvodi od školske 2023./24. novo zanimanje Ekonomist – digitalni marketing kako bi odgovorila na zahtjeve tržišta, jer zanimanja vezana za digitalni marketing jedna su od najpoželjnijih i najplaćenijih zanimanja današnjice.

Kroz četverogodišnje strukovno obrazovanje za zanimanje ekonomist – digitalni marketing učenici će svladati i razumjeti temeljne ekonomske pojave s naglaskom na marketing u modernome dobu koji je posvećen najnovijoj tehnologiji, kanalima digitalne komunikacije te promjenama koje su neizostavan proces u digitalnome marketingu.

Zanimanje koje odgovara zahtjevima današnjega tržišta rada

Ravnateljica Srednje ekonomske škole Joze Martinovića Ivana Novak ne krije oduševljenje pokretanjem novoga zanimanja:

Odlučili smo uhvatiti korak s današnjim vremenom i zahtjevima tržišta te pokrenuti zanimanje za koje vlada veliki interes, ne samo među mlađom populacijom nego i kod osoba razne životne dobi koji zahvaljujući digitalnome marketingu i zanimanjima koje je on izrodio, pronalaze svoje mjesto na tržištu rada te postaju nezamjenjivi stručnjaci.

Zahvaljujući našoj školi, učenici koji upišu ovo novo zanimanje bit će osposobljeni za mnoga zanimanja iz područja digitalnoga marketinga, od onog najčešćeg, što je voditelj društvenih mreža pa sve do onih posebnih, specijaliziranih zanimanja, kao što je SEO specijalist. Naravno, kompetencija u digitalnome marketingu stječe se cjeloživotnim učenjem, no drago nam je što ćemo našim učenicima omogućiti ulazak u taj svijet i tako ih pripremiti za rad i daljnje usavršavanje u nekom od zanimanja digitalnoga marketinga. 

Tijekom četverogodišnjega školovanja učenici će pohađati i stručnu praksu, najvjerojatnije u jednoj od specijaliziranih digitalnih marketinških agencija, te će već kroz to iskustvo upoznati svijet marketinga i pravi agencijski pristup digitalnome marketingu.

Ekonomist – digitalni marketing od 2023./24.

Za više informacija o upisu na zanimanje Ekonomist – digitalni marketing možete kontaktirati Srednju ekonomsku školu Joze Martinovića Mostar na e-adresu [email protected], broj telefona 036/310-846 ili kroz kontakt obrazac na službenoj mrežnoj stranici Srednje ekonomske škole Joze Martinovića Mostar.

(www.jabuka.tv | Foto: pexels.com)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.