U Širokom Brijegu uskoro cheerleading senzacija, stižu svjetski prvaci

Hrvatski cheerleading klub Široki već tradicionalno svake godine nakon završetka upisa u klub u listopadu organizira kamp sa međunarodnim trenerima kako bi sportaši usvojili više znanja i učili novitete.

Ovogodišnji kamp, koji se organizira u Širokom Brijegu, iako je tek službeno potvrđen već sada su izgledi da će biti cheerleading senzacija godine.

U Široki Brijegu 26 i 27. listopada 2019. stižu jedni od najjačih europskih, ali i svjetskih trenerskih i igračkih imena.

Sestre Špela i Liza Urbančić višestruke su kako europske tako i svjetske prvakinje u pom pon disciplini. Dobitnice su i specijalnog prstena od Slovenije za velike sportske uspjehe.

Matevž Remškar je osvajač Europskog zlata te srebra u cheerleadingu na Svjetskom prvenstvu. Već godinama je UCA instruktor ( UCA je asocijacija koja okuplja najbolje cheerleading sportaše i trenere na svijetu ) te je trener u klubu Frogs u Sloveniji. Frogs je jedan od najboljih Europskih cheerleading klubova sa višestrukim titulama Europskih prvaka.

Vanja Potočnik je također trenerica Frogsa, osvajačica brončane medalje na Svjetskom prvenstvu, nekoliko puta zlatna u Europi te UCA instruktorica.

Hrvatski cheerleading klub Široki je dugo radio na ugovaranju dolaska ovako jakih cheerleading imena u Široki Brijeg. A zbog velike zainteresiranosti treninzi članova HCK Široki biti će odvojeni od otvorenih treninga za sve zainteresirane trenere i sportaše iz drugih klubova.

Prijave na kamp i sve dodatne informacije mogu se dobiti na mail kluba [email protected] ili na telefon 063-093-300.

Hrvatski cheerleading klub Široki započinje sezonu 28. kolovoza 2019. godine. Otvoreni su upisi za sve zainteresirane u svim natjecateljskim uzrastima kao i za rekreativni cheer za odrasle.

Svi članovi HCK Široki će sudjelovati na kampu. Više informacija na Instagram ili Facebook stranici kluba, kao i na broj telefona 063-093-300.

Otvoreni su upisi za sve zainteresirane

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.