U Širokom Brijegu predstavljen “Tango za kraj”

Širokobriješka književnica Marija Lovrić-Crnjac u srijedu je u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu predstavila svoju četvrtu pjesničku zbirku pod nazivom “Tango za kraj”.

Tango za kraj” je zbirka u kojoj prevladava ljubavna poezija. Prožeta je svim trenucima ljubavi, čekanjima, čežnjama, opijenošću, strašću, ljepotom, tugom i trenutkom, a 28 pjesama iz ove zbirke nastalo je u razdoblju od oko četiri mjeseca.

Zbirku pjesama predstavile su Milena Jukić Bandić i Daniela Škegro, stihove pjesama čitala je Marija Ćeškić, a program je vodila Željka Šaravanja.

Kako je ranije istaknula u razgovoru za portal Jabuka.tv, Marija Lovrić-Crnjac još davne 1997. godine otkrila je “da može nešto napisati”. Ipak, trebalo joj je dugo vremena da se odvaži na objavljivanje pa je njezina prva zbirka pjesama “Tragovi minuloga vremena” svjetlo dana ugledala tek 2008. godine, a potom su ubrzo uslijedile dvije nove zbirke – “Ulice života” 2011. i “Gdje je nestala ljubav” 2013. godine.

Premda nosi naslov “Tango za kraj”, ova zbirka pjesama ne znači da Marija Lovrić-Crnjac ne namjerava više pisati. Dapače, ova autorica već ima spremnu još jednu zbirku pjesama, a do kraja godine mogao bi biti objavljen i prvi roman.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.