U Širokom Brijegu predstavljen javni poziv vrijedan 3,2 milijuna KM

Ured Vlade za europske integracije u suradnji s projektom EU4AGRI organizirao je u srijedu u Širokom Brijegu informativni sastanak povodom objavljenog javnog poziva vrijednog 3,2 milijuna KM za podršku investicijama u preradu i marketing poljoprivedno-prehrambenih proizvoda.

Na javni poziv mogu se prijaviti obrti, poduzetnici, udruge i poduzeća, mikro, mala i srednja poduzeća te svi projekti koji se isključivo odnose na proizvodnju proizvoda za ljudsku prehranu, a u sklopu sektora: prerade voća, prerade gljiva, ljekobilja, začinskog bilja, vinarstva, prerade maslina, prerade povrća, prerade mlijeka, prerade meda, prerade mesa, prerade jaja, prerade i konzerviranje ribe i prerade žitarica.

Podnositelji prijava mogu podnijeti samo jednu prijavu na ovaj javni poziv te za projekte definirane ovim javnim pozivom isključivo samostalno.

Prijave se mogu podnijeti od 5. svibnja do 7. lipnja. 2022. godine do 17:00 sati.

Više informacija o javnom pozivu dostupnu je na LINKU.

(www.jabuka.tv)6 komentara

  • EU prohekti su vrlo zahtjevni. Neki poznanici iz HR su mi pricali ako su morali vratiti novce zbog određenih propusta. Mislim da bi ovi iz vlasti trebali organizirati savjetovališta a ne da ljudi umisle kako ce dobiti evrppska sredstva samo zato sto imaju pčele ili staklenik.

  • Za 18:13 Eto imaš priliku pokazati svoje znanje, umijeće, edukaciju, sposobnost sa EU projektima gdje ti HDZ neće moći smetati. Uvjeri se u svoje sposobnosti.

  • Jel se zna hoće li biti išta od rasvjete tu odmah iza zgrade općine u Kralja Tomislava. Budemo li se organizirali za rasvjetu onda ćemo se organizirati i za izbore a fala bogu ima nas bar 300 numera…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.