U Širokom Brijegu počelo jubilarno izdanje turnira ”Ulica protiv ulice”

U petak je u Širokom Brijegu počelo jubilarno 10. izdanje turnira ”Ulica protiv ulice” koji se igra četiri dana na igralištu Dječjeg vrtića ”Pčelica” u naselju Zorićevina.

Kako su organizatori potvrdili za portal Jabuka.tv, prijavljeno je preko 200 momčadi što znači da će na turniru aktivno igrati preko 1.000 dječaka, ali i djevojčica.

Na turniru se većinom natječu muške ekipe no u posljednjih nekoliko godina sve je više i ženskih ekipa. Pravila su ista svake godine, a turnir se već deset godina igra pod sloganom ”Fair play”. Natjecanje se odvija u četiri dobne kategorije: Limači 8-10 godina, Mlađi Pioniri 10-12 godina, Pioniri 12-14 godina, Kadeti 14-16 godina.

10ti po redu, malonogometni turnir Ulica protiv Ulice u Širokom Brijegu, održati će se od 12.6.-15.6. na poznatoj lokaciji vrtića pčelica Maja u centru grada. Vidimo se na Zorićevini u petak 12.6.

Posted by Ulica protiv ulice on 28. svibnja 2015

Prvog dana turnira utakmice su sudili nogometaši Širokog Brijega: Boris Pandža, Stipo Marković i Luka Juričić, a u subotu će isto učiniti stoper ruskog Kubana iz Krasnodara te član reprezentacije BiH Toni Šunjić. Također, bilo je organizirano i gledanje utakmice Hrvatska – Italija na velikom platnu.

Portal Jabuka.tv medijski je pokrovitelj turnira, a detaljan raspored utakmica za ostale dane bit će objavljen na službenoj Facebook stranici ”Ulica protiv ulice”. Natjecanje se nastavlja u subotu u 16.00 sati.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić i Hrvoje Bazina)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.