U Širokom Brijegu održan seminar o tehnikama izvrsne komunikacije

Udruga “Pravi put” Ledinac, Grude u suradnji s udrugom “Bonaventura” organizirala je u petak u Širokom Brijegu besplatnu jednodnevnu radionicu NLP Practitioner.

Riječ je o edukacijskom seminaru ovladavanja tehnikama izvrsne komunikacije i uspješnog rukovođenja sobom i drugima koji je namijenjen pojedincima i timovima koji žele ovladati tehnikama izvrsne komunikacije i naučiti kako uspješno rukovoditi sobom i drugima.

Žana Alpeza, predsjednica udruge “Pravi put” pojašnjava kako je riječ o seminaru koji približava načine na koje možemo bolje komunicirati, primjerice s radnim kolegama, šefom i na koji način ostati u što boljim odnosima i bez stresa. 

Upravo međuljudski odnosi su ono što je najkritičnije te će polaznici ovih seminara saznati više o tehnikama komuniciranja u ovom dijelu, naglašava Alpeza.

Glavni cilj seminara je kako izbjeći prepreke i ono što u komunikaciji vodi do konflikta, istaknula je Alpeza u razgovoru za portal Jabuka.tv dodajući kako Široki Brijeg nije jedini u kojem će se ovakvi seminari održati.

Edukacije i radionice vodi Jasminka Susmel koja je trenerica NLP-a više od 15 godina.

Nakon Širokog Brijega edukacije će se održati u Mostaru i Ljubuškom.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.