U Širokom Brijegu na turniru sudjelovalo 100 dječaka i djevojčica iz Europe

Teniski klub Set iz Širokog Brijega je od 19. do 27. studenog 2016. bio organizator turnira iz kalendara Tennis europe do 12 godina. Na turniru je sudjelovalo ukupno 100 dječaka i djevojčica iz gotovo cijele Europe.

U muškoj konkurenciji pobjednik turnira je bio Splićanin Mili Poljičak koji je u finalnom susretu bio bolji od svog sunarodnjaka Luku Mikruta iz Splita rezultatom 7:5, 6:2, u konkurenciji djevojčica pobjednica je Srpkinja Fatma Idrizović koja je bila bolja od Ruskinje Elizavete Morozove rezultatom 7:5, 6:0.

U konkurenciji parova kod dječaka pobjednici su bili par iz Hrvatske Luka Mikrut i Ivan Sodan koji su u finalu bili bolji od hrvatsko-njemačke kombinacije Mili Poljičak/Ante Cikojević rezultatom 6:0, 3:6, 10:8, a u konkurenciji parova kod djevojčica turnir su osvojile hrvatska kombinacija Ema Bubalo/Marijana Majetić koje se bile bolje od austrijsko-ruske kombinacije Alene Kasatkine/Lare Nedeljković rezultatom 3:6, 7:5, 10:6. Sudac turnira je bio Zdenko Hečej iz Osijeka, priopćio je TK Set u srijedu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: