U Širokom Brijegu javna rasprava o brzoj cesti

Federalno ministarstvo okoliša i turizma u suradnji s Uredom gradonačelnika Širokog Brijega organizira javnu raspravu o ocjeni Studije o procjeni utjecaja na okoliš za projekt izgradnje brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Granica Republike Hrvatske.

Javna rasprava će se održati u Širokom Brijegu u Gradskoj vijećnici u utorak, 19. listopada 2021. godine, s početkom u 12:30 sati.

Dnevni red:

  1. Prezentacija zakonskog osnova u postupku izdavanja okolišne dozvole (predstavnik Federalnog ministarstva okoliša i turizma)
  2. Prezentacija Studije utjecaja na okoliš (predstavnik konsultanata – ECOPLAN d.o.o. Mostar)
  3. Pitanja, diskusija, odgovori i objašnjenja

Ovim se na javnu raspravu pozivaju svi zainteresirani građani, mjesne zajednice, NVO i i svi ostali zainteresirani subjekti.

Dokumentacija za okolišnu dozvolu dostupna je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma, odnosno na LINKU

Primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš mogu se dostaviti u pisanoj formi na adresu Federalnog ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole (Sarajevo, Ul. Hamdije Čemerlića br. 2) u roku od 15 dana od dana održavanja javne rasprave, objavljeno je na službenoj stranici Grada Širokoga Brijega.

Sljedećeg dana javna rasprava o istoj temi bit će održana u Grudama.

Javna rasprava oko brze ceste Mostar-Široki Brijeg-Grude-Granica RH

(www.jabuka.tv)15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.