U prodaji posljednji kontingent ulaznica za koncert Sergeja Ćetkovića u Međugorju

Koncertom u Cetinju Sergej Ćetković je prije tri dana započeo svoju ljetnu turneju, koja obuhvaća cijelu regiju, a jedini koncert koji će se održati u BiH je onaj u Međugorju, najavljen za 16. kolovoza.

Sergej će prvi put zapjevati u prekrasnom amfiteatarskom prostoru Herceg etno sela u organizaciji agencije PRimera.

Glazbenik i kantautor na sceni je već 20 godina i jedan je od najomiljenijih pjevača regije, osobito kod ženske populacije.

Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

Upravo takvo zanimanje vlada i za koncert u Herceg etno selu za koji je već u prvom tjednu prodaje rasprodan kontigent tzv. early bird ulaznica, kao i sve ulaznice predviđene za online prodaju.

Očekujemo dosta izvođačevih fanova iz drugih bh gradova, Dalmacije, dijaspore…U prodaji su dostupne još samo ulaznice za tribine na blagajni Herceg etno sela u Međugorju i vrlo mali broj VIP ulaznica, kao i onih za tribine, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru. Što znači da je u prodaji posljednji kontingent ulaznica, priopćili su organizatori.

Sergej Ćetković do sada je objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a Crnu Goru je predstavljao na Eurosongu 2014. godine i postao jedini crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

(www.jabuka.tv)