U prepunom širokobriješkom kinu predstavljena knjiga Mire Naletilića – Jabuka.tv

U prepunom širokobriješkom kinu predstavljena knjiga Mire Naletilića

U petak, 16. listopada 2015. u prepunoj dvorani kina Borak u Širokom Brijegu održano je predstavljanje knjige 101 junak moga djetinjstva.

Niti kišovito vrijeme niti borba za titulu europskog prvaka u boksu, koja se istodobno odvijala u širokobriješkoj košarkaškoj dvorani, nisu omeli brojne ljubitelje književnosti da pozdrave izdavanje književnog prvijenca Mire Naletilića, nastavnika hrvatskog jezika u Osnovnoj školi Biograci.

Spisateljica Sonja Jurić je iznimno povoljnim kritikama ocijenila knjigu, koja je svojevrstan nostalgični podsjetnik na sve omiljene likove naših djetinjstava.

miro_naletilic_2

Profesorica Blanka Kraljević osvrnula se na cjelokupan Mirin rad u struci, kao i na njegovu humanitarnu aktivnost, a profesor Andrija Zeljko interpretirao je jednu od 101 pričice-pitalice iz knjige.

Program, koji je vodila Željka Šaravanja, razveselila je učenica širokobriješke Glazbene škole Martina Ivanković te pobjednica ovogodišnjih Dana hrvatskog jezika, učenica OŠ Biograci Lorena Zovko.

Kino Borak krasile su ilustracije Mirinih učenika, a autor se nadahnutim govorom na koncu zahvalio brojnim posjetiteljima, i svima koji su mu pružili potporu pri nastanku knjige 101 junak moga djetinjstva.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.