U posuškoj Gimnaziji nastava će se odvijati po planu

Posuška Gimnazija fra Grge Martića obavještava sve srednjoškolce da se danas nastava odvija po planu i programu, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

Podsjetimo, u ponedjeljak ministrica obrazovanja ŽZH-a Ružice Mikulić održala je sastanak s učenicima i profesorima posuške Gimnazije fra Grge Martića oko prekida bojkota nastave od strane gimnazijalaca koji su se usprotivili odluci da šest učenika prvog razreda, nakon što su izgubili godinu, ipak upišu drugi razred.

Poništavanjem negativnih ocjena bavili su se resorno ministarstvo i inspekcija, profesori su odbili po njoj postupiti, a priča je dobila i sudski epilog.

Ministarstvo će razmotriti sljedeće korake u rješavanju ovog problema.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

 • To smo svi znali , samo vi sirite dezinformacije o drugoj opcini .Zasto niste tako pisali kod slicnih dogadjaja u Sirokom .Lako je pisat …treba provjerit pa objavit.

 • Hvala Bogu i slava da djeca podu u skolu ipak njihovo je obrazovanje najbitnije. Bez obzira na sve tmurne i olujne oblake koji su se nadvili nad školom ipak treba nastaviti dalje ! Upamtite i nezaboravite znanje je MOC !!!!!

 • Priča se da u ovoj zemlji nema zdravi -dok im se ne dokaze ,da je drugačije.(TREBA OSNOVATI INSTITUCIJU , koliko poznato – nema je )

 • Jedna poruka učenicima dragi učenici ustrajte uvijek na istini i samo istini trudite se ucite pokažite jedni drugima ne osudujte jer se iz osude javlja mrznja,a iz osveta itd. Poruka Vama drago nasi ucenici vratite se na nastavu slusajte nastavu I ucite.Ne zaboravite znanje je moc koju Vam nitko nikada nemoze oduzeti !!!!

 • Ja smatram da su ovo floskule samo da se slučaj oko jedinica što prije završi i prođe u zaborav!
  Ne mogu slušat sranja tipa “djeca su najvažnija”, “znanje vam nitko nemože uzeti”….

  1.Ako su djeca najvažnija zašto ponižavate ogromnu većinu zbog dvoje djece koja neće da uče,a roditelji su im imućni

  2.Kontradiktorni ste,ako je znanje moć kako to da je i u ovom slučaju pobjedilo neznanje!
  Neznanje je pobjedilo kad je i ova žena postala ministrica, pa molim vas zar je to kapacitet ministrice.

  3.Jedino je ispravno raditi po socijalističkom kriteriju,da djeca u školi imaju odgovarajuće odore,da se postrože kriteriji ocjenjivanja,a i upisivanja,evo moj prijatelj prošao osnovnu tricom,otac ga uvalio u gimnaziju na brig,poslije završio privatni fakultet, i sad mi recite da on ima kapacitet,nema jer ga poznajem,kad se priča o nečem iz opće kulture on nema pojma,a slovi za učenjaka…Naravno radi u državnoj službi…
  Ma nabijem ja takve škole,a posebno nabijem ministricu hadezovku…i sve hadezovce,volio bih da ponovno dođe vrijeme diktature,da ovakvi uopće ne budu dio zemaljske kugle.

  E zbog ovakvih stvari bih ukinuo županiju,čuj ministrica Gruda,Posušja,Širokog i Ljubuškog…ukupno 2 tisuće djece i ona se smatra ministricom.Jadu i kukavico,moralni otpadu!
  Strava

  • Dragi Tito, nemoj se ljutitišto te odmah nismo prepoznali!!!??? Jel se varam ili si zaista oživio. Nešto ti pravopis ne ide, ali ništa zato, i nije nikad… Išlo ti je ovo drugo…

 • Jedino resenje vratiti skoli ime Edvard Kardelj i za ravnatelj staviti druga Slavišu Kukica i nece da bude problema ko zna zna ko nezna nek dodje dogodine.

 • Nemojte prosipati floskule djecu su najvažnija i znanje je bitno kad to nije istina u ovoj državi. Ovdje vrijede neka druga pravila i to samo za pojedince, A ove jediničare” ako sad ne riješite u korijenu vladati će još više nama i vrijeđati nas. Ovo je ruganje radu i redu !!! Neka odmah prijeđu na “privatne” škole i neka tamo sve “petice” imaju u čemu je problem???

Komentiraj: