U Posušju predstavljen projekt “Tvoj klub te treba, učlani se i pomozi mu već danas”

U prostorijama HŠK Posušje predstavljen je projekt “Tvoj klub te treba, učlani se i pomozi mu već danas“ kojeg provodi Uprava kluba u suradnji s navijačima.

Cilj projekta je animirati što veći broj ljudi da se učlane i pomognu klubu, jer članovi su njegov temelj i jamstvo da će opstati i u teškim vremenima, te da će interes kluba biti iznad svega, priopćeno je iz HŠK Posušje.

Predsjednik kluba Damir Jurišić predstavio je projekt i izrazio nadu da će simpatizeri i prijatelji kluba prepoznati ovu akciju, te kroz članstvo doprinijeti razvoju HŠK Posušja i općenito posuškog sporta.

Podršku ovom projektu iskazao je i načelnik općine Posušje Branko Bago koji se ujedno i među prvima učlanio, te izrazio spremnost za podršku ovom i svim budućim projektima kluba s Mokrog Doca.

Predstavljen je sam projekt, ali i dočarano kako će se provoditi u narednim danima. Ovaj projekt otvorio je općinski načelnik koji je prvi stavio svoj potpis za članstvo, nakon njega to su napravili predsjednik Damir Jurišić, igrači i cijeli kolektiv Hšk Posušje.

Vrijeme je da zasučemo rukave i počnemo vraćati klub tamo gdje pripada. Cijena članske iskaznice za mlađe od 18 godina iznosit će 10 KM, a za starije od 18 godina 20 KM.

“Svi simpatizeri našeg nogometnog kluba svoju iskaznicu mogu zatražiti putem email-a: [email protected], facebook stranice: HŠK Posušje, te na brojeve telefona: 063/826-490 i 063/633-632.

Tijekom domaćih utakmica također na sjevernoj tribini moći će se učlaniti i pridružiti ovom velikom projektu” – također je priopćeno iz HŠK Posušje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: