U Posušju održano Državno prvenstvo BiH u taekwondou

Organizatori prvenstva su Taekwondo savez BiH i taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja. Domaćin Prvenstva je posuški taekwondo klub, a pokrovitelji su Općina Posušje i Županija Zapadnohercegovačka.

Prvenstvo je otvorio načelnik Općine Posušje Branko Bago, s pohvalom taekwondo kluba „Poskok“ i dodao, primjer je dobre organizacije, rada s mladima i zdravog života. Želim svima dobrodošlicu i ugodan boravak vama koji ste došli.

Za taekwondo klub „Poskok“ nastupilo je 35 natjecatelja u svim kategorijama među kojima je nekoliko BiH reprezentativaca i dugogodišnjih Državnih prvaka.

Natjecanje se održalo na 3 borilišta sa elektronskom opremom, a po prvi put na Prvenstvu države, ali i općenito na taekwondo natjecanjima u BiH koristila se se suvremena oprema za „video replay“ kakva se koristi na Europskim i Svjetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama.

taekwondo_posusje02 taekwondo_posusje0

Trener kluba Petar Boban u znak zahvalnosti načelniku Branki Bagi i ministrici obrazovanja, znanosti, kulture i športa Heleni Lončar uručio je sat sa logom teakwondo kluba „Poskok“.

Petar Boban za Jabuka.tv je rekao: ”Organizacijom smo zadovoljni. Uspjeli smo uz pomoć sponzora, Općine Posušje i Županije Zapadnohercegovačke. Imali smo 200 natjecatelja i 15 klubova taekwondo saveza. Klub „Poskok“ postoji 10 godina i najbolji smo športski klub u Posušju i u taekwondou u BiH. Sve smo ovo uspjeli uz podršku roditelja koji su desna ruka klubu.”

taekwondo_posusje06 taekwondo_posusje07 taekwondo_posusje05 taekwondo_posusje04

(www.jabuka.tv | Marija Begić)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.