U ponedjeljak stižu novi čelnici Federacije BiH

Dom naroda Federacije BiH

Predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara (HDZ BiH) izjavila je kako je uvjerena da će u ponedjeljak Federacija BiH dobiti novog predsjednika i potpredsjednike.

Komentirajući medijske napise da je za predstavnike političkih stranaka s hrvatskim predznakom sporan kandidat za potpredsjednika Federacije BiH iz reda srpskog naroda Milan Dunović, kojeg je predložila Demokratska fronta, Bradara je u izjavi za Fenu kazala kako je riječ o običnim špekulacijama.

”Kao što znate glasuje se za zajedničku listu. Klub zastupnika hrvatskog naroda predložio je Marinka Ćavara za predsjednika Federacije i ne vidim razloga zašto ga ne bismo podržali. Iskreno vjerujem da će Federacija BiH u ponedjeljak dobiti nove čelnike i krajnje je vrijeme da se to dogodi”, istaknula je Bradara.

(Fena | Foto: Anadolija)5 komentara

  • Sad vam ne smeta da netko drugi bira prestavnike drugima.Dokle doseže licemjerje i bezobrazluk ovih hrvatskih političara. Sram da vas bude,jebo vas Komšić i Bakir u guzicu sviju.Plijen se djeli i sve može,maske padaju.Borjana ti si potpisala ovu reviziju koju nam je Helez napravio,Marina Pendeš dala suglasnost Helezu,svi iz HDZ-e.Što nam sada slijedi kad vi zasjednete u fotelje naredne 4 god,odmazda nad pripadnicima HVO-e,ali legalna jer će je blagoslovit Dragan Čović.Živi bili pa vidjeli njihovu brigu i domoljublje.

  • Od ponediljka nam kreće sve na bolje za nas političare koji smo ušli u vlast,naše poslušnike stranačke,rodbinu,kumove i prijetelje.Narode vi se strpite još 4 god.možda i vama bude bolje,branitelji HVO-e,oprostite mi već u HDZ-ci zaboravili što smo vam obećali,i Dragan se ne sjeća,strpite se i vi još 4 god.svojima će mo pomoći i štogod srediti,za druge ima vremena.Evo u ZHŽ-ji samo što nisu počeli isplaćivati invalidnine,ako ne u ovoj godini u idućoj sigurno.Tako kaže Toma Mandić,Predrag Kožul,Darijo Knezović,Monika Tomić,ljudi znaju.

  • Spremite se poslusnici uskoro se otvaraju bezbrojna mjesta (lijanov i hspov kadar ide kuci)u elektroprivredi HZ HB, HP-u, itd itd, CISTKA SLIJEDI, koje ne budemo mogli pocerati navesti cemo da to za mjesec dva sami pozele

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.