U ponedjeljak prezentacija međunarodne studentske konferencije MOSTIMUN 2015

U razdoblju od 22. do 26. travnja 2015. godine, na Sveučilištu u Mostaru, održat će se sedma po redu međunarodna studentska konferencija modela Ujedinjenih naroda –MOSTIMUN 2015.

Svi delegati će biti raspoređeni u 5 vijeća, na kojima će se obrađivati po dvije aktualne teme.

Podsjećamo, prijave za ovogodišnje izdanje MOSTIMUNA su počele i trajat će do 2. februara. Svi zainteresirani studenti, mlade osobe koje se žele iskušati u debatiranju, prijavni obrazac za pozicije delegata mogu pronaći na web stranici konferencije, www.mostimun.org.

I ove, kao i prethodnih godina, MOSTIMUN će okupiti studente iz različitih krajeva svijeta koji će dobiti priliku da diskutiraju o aktualnim pitanjima rada UN-a.

Riječ je o kulturi simuliranja rada Ujedinjenih Naroda, koja već ima dugogodišnju tradiciju Europi i svijetu. MOSTIMUN kao međunarodna studentska konferencija simulacije rada Ujedinjenih naroda radi po svim pravilima pravog UN-a.

Poštuje se engleski jezik kao službeni jezik konferencije, stručna terminologija UN-a, čak i formalni kodeks oblačenja.

Svi sudionici će pored jedinstvenog i nezaboravnog iskustva, kao i prethodnih godina dobiti i certifikate potpisane od strane predstavnika Ujedinjenih naroda u BiH. Ovo je idealna prilika za sve studente da dođu u dodir s različitim kulturama, nauče o drugima, ali i da nauče nešto novo o sebi.

”Stoga pozivamo sve zainteresirane da dođu sutra na prezentaciju projekta koja će biti održana na Univerzitetu Džemal Bijedić u prostorijama Unije studenata u 12:00 sati, te na Sveučilištu u dvorani druge godine Pravnog fakulteta u 13:30 sati”, poručuju organizatori.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.