U ponedjeljak posebna prometna regulacija u Širokom Brijegu

Na blagdan Velike Gospe, u ponedjeljak 15. kolovoza, vrijedit će posebna regulacija prometa kroz središte Širokog Brijega. Toga dana u 20.00 sati promet će se preusmjeriti tako da će se zabraniti ulazak motornih vozila iz pravca raskrižja i kružnog toka na magistralnoj cesti u Klancu prema središtu grada, a isti će se odvijati Ulicom pobijenih franjevaca (Obilazna cesta) u pravcu Pecare, a prema Oklajima koristit će se cesta preko Vagana.

Od Trga širokobrijeških žrtava (na mostu) Ulicom Antuna Mihanovića do raskrižja za Trg dr. Ante Starčevića neće se dopuštati zaustavljanje i parkiranje vozila, tako da parkirana vozila ometaju normalno kretanje pješaka, a dopušteno je parkiranje ispred robne kuće i banke na površinama izvan kolnika i nogostupa.

Na Trgu širokobrijeških žrtava (kod križa) od 21.00 sat odvijat će se kulturno-zabavni program, gdje je smještena i bina, a očekuje se oko 10.000 posjetitelja. Na širem području oko Trga širokobrijeških žrtava nije dopušteno zaustavljanje i parkiranje vozila za vrijeme trajanja programa do razlaza posjetitelja.

Od raskrižja Ulice dr. Jure Grubišića – “Kruno” do raskrižja s Ulicom fra Didaka Buntića i dijelu Ulice Antuna Mihanovića do hotela ‘Park’ i dijelu Ulice Stjepana Radića do zgrade Vlade ŽZH, će biti zabranjen promet motornih vozila.

Za to vrijeme promet vozila se neće odvijati Ulicom fra Didaka Buntića, od raskrižja s Ulicom kraljice Jelene do mosta, to će biti pješačka zona, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Širokog Brijega.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: