U petak odluka: Hoće li HNŽ u karantenu?

Odluka o tome hoće li cijela Hercegovačko-neretvanska županiji ići u karantenu bit će donesena u petak.

Razmatramo uvođenje karantena, kako u lokalnim jedinicama tako i u cijeloj županiji, kazao je na konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite HNŽ-a u Mostaru Pero Pavlović, glasnogovornik Vlade HNŽ-a.

Za petak je u Mostaru sazvana zajednička sjednica sa svim načelnicima i gradonačelnicima u HNŽ-u, zapovjednicima stožera civilnih zaštita svih lokalnih jedinica. Razgovarat će se o tome jesmo li došli do toga da uvedemo karantenu, dodao je Pavlović.

Tri pacijenta na respiratoru u teškom stanju, dva klastera u Mostaru

HNŽ: 1.678 osoba u samoizolaciji, broj prekršitelja skočio na 138

HNŽ: Bolnicama 582.000 KM, a domovima zdravlja 1.668.000 KM

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • E svasta.. Cuj karantena Sramota sta se radi narodu.. Katastrofa.. Sve pozatvarajte i ovo malo privrede unistite pa cemo umirat od gladi a ne od corone

  • Znate li vi uopce sta radite zenama koje se spremaju za porod u Mostaru? Znate li vi uopce kako je roditi dijete…ja znam vise puta kako je.Jadne nase buduce majke neka vam je Bog na pomoci sa ovakvom vlasti.

  • Odavno govorim da ste najgori portal, a vi to skoro svaki dan potvrdite. Pitam se čemu lažne i neprovjerene objave. Zar Vam je posjećenost portala i u ovo vrijeme na prvom mjestu? Zar je vrijedno ljude obmanjivati i “bombardirati” lošim, pogotovo nepouzdanim informacijama iz dana u dan, a sve u svrhu lokalne popularizacije vašeg portala. Žalosno…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.