U petak obustavljen promet na cesti M6 u općini Grude

Obavještavamo građane da će u petak 14. travnja, u vremenu od 13.30 do 17.00 sati, biti u potpunosti obustavljen promet motornih vozila na dijelu magistralne ceste M-6, na dionici navedene ceste od kapelice sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi, općina Grude, do nove Crkve u Gorici, općina Grude.

Promet će biti potpuno obustavljen temeljem Rješenja Federalnoga ministarstva prometa i komunikacija, iz razloga što će se u navedenom vremenu održati vjerska pobožnost Put križa, prenosi Grude online.info.

U vremenu od 13.30 do 17.00 sati policijski službenici preusmjeravat će promet na regionalnu cestu R-421 Klobuk – Tihaljina – Sovići.

Sudionike u prometu pozivamo da, ukoliko to mogu, na put ne kreću u naznačeno vrijeme, a ukoliko to nisu u mogućnosti, pozivamo ih na strpljenje i na poštivanje privremenog režima prometa.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Zabranite rad taj dan jer ako je dan proglašen neradnim, ne vidim kojim pravom poslodavci uzimaju Zakon u svoje ruke i oduzimaju prava radnicima. Hajde, inspektori, pokažite da radite!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.