U petak neradni dan u Federaciji BiH

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavijestilo je danas javnost da će petak, 25. studenoga biti neradni dan.

Zakonom o proglašenju 25. studenoga Danom državnosti Bosne i Hercegovine (“Službeni list RBiH”, broj 9/95), utvrđeno je da na taj dan poslodavci, ustanove, organi uprave kao i druge pravne osobe ne rade, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

(www.jabuka.tv)
7 komentara

 • Onaj tko osjeća da je njegov praznik neće raditi a isto tako onaj tko osjeća da je 18. studenoga praznik naše Herceg Bosne nije radio. Ako ne poštujemo naš praznik Herceg Bosne zašto bi poštovali tuđi.

  • Da,u pravu si ali Herceg Bosna ne postoji uništila ju je hadezovska kasta prikrivajući vlastiti i gospodarski kriminal!
   Ja sam u potpunosti protiv postojanja takozvane BiH-a,no nije li licemjerno da nam oni koji su doveli do pada Herceg Bosne naturaju da je slavimo kao mrtvu…
   To ti je isto kao da slavimo rođendan pokojnog djeda iako je on umro 1996. godine!

   Mi se možemo s pijetetom prisjetiti žrtava i pokojne Herceg Bosne!
   Pa molim vas zar bi željeli Herceg Bosnu na čelu sa Draganom Čovićem,i Božom Ljubićem,ne budite smješni,naplatili bi nam zrak jer ga udišemo!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.