U petak konferencija o temi za mlade “Pokreni se i (p)ostani”

“Pokreni se i (p)ostani” tema je konferencije za mlade koja će se održati u Mostaru u petak 31.05.2019. u periodu od 10 do 18 sati u INTERA Tehnološkom parku.

Cilj konferencije je ohrabriti mlade ljude na ostanak u BiH upravo kroz pozitivne primjere mladih ljudi koji su razvili uspješne karijere upravo u Bosni i Hercegovini, kao i povezati ih sa potencijalnim poslodavcima koji će sudjelovati na konferenciji.

Konferencija Pokreni se i (p)ostani će okupiti 16 panelista i izlagača koji će u fokus staviti kako pronaći način za započinjanje vlastitog biznisa kao i predstaviti mogućnosti za mlade koje se pružaju.

Teme koje ćemo imati priliku poslušati su: Priče o usponima i padovima; UniCredit Bank-Financijska pismenost; Mreža mladih poduzetnika-Profesionalni razvoj; Moja praksa-Korak ka prvom radnoom iskustvu; Osnaživanje žena u BiH-Osobni razvoj te brojne druge zanimljive teme primjenjive na području BiH.

Kroz cjelodnevni program konferencije očekuju se govornici, radionice i panel diskusije s različitim nagradnim i zabavnim programom. Zajedno s organizatorima su pozvani i partneri iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore, gdje se zajedno sa akademskim i javnim sektorom očekuje više od 300 sudionika. U sklopu same konferencije nakon formalnog dijela programa konferencije Mreža Mladih Poduzetnika LUX organizira “LUX Networking” susret umrežavanja poduzetnika iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore, istaknuo je Kristian Marić, vlasnik LUX Business Bara i član Upravnog odbora Mreže mladih poduzetnika LUX.

Organizatori konferencije su Poslovni portal Manager.ba, INTERA Tehnološki park, LUX Business Bar i Mreža mladih poduzetnika LUX.

Dodatne informacije o konferenciji Pokreni se i (p)ostani pročitajte OVDJE.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.