U Neumu susreti informatičkih stručnjaka od kojih profitiraju krajnji korisnici

HT Eronet i ove je godine Telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije, koja će se održati u Neumu od 27. do 29. ožujka 2019. godine, pod sloganom “Connecting the Dots”.

Upravo taj slogan odlično se uklapa i u HT Eronetovu ideju nastupa na konferenciji, kako je rekao Član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a, Tomislav Ruk.

HT Eronet je telekomunikacijski sponzor NetWorka od samog početka održavanja konferencije. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je idealna prilika da se kolege susretnu s drugim kolegama iz branše, uspostave kontakte, razmijene vrijedna iskustva i ostvare partnerske odnose. To je jako važno, povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika. To je najveća vrijednost NetWorka, rekao je Ruk.

HT Eronet, koji je prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u “Digitalnu kompaniju za digitalno doba“, svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji će se fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti i predstaviti uslugu Firewall as a Service, koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja.

Vijesti o NetWork 9 konferenciji potražite i na službenoj stranici konferencije www.networkkonferencija.ba i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn, a više o HT ERONET ponudi na redizajniranim web stranicama – hteronet.ba.

*PR članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.