U nedjelju povijesni međunarodni Mercedes Meeting u Širokom Brijegu

Samo dva dana nas dijeli od povijesnog 1. Mercedes Meeting Hercegovina – skup vlasnika i ljubitelja Mercedes-Benz automobila koji se po prvi put organizira u Bosni i Hercegovini, a i regiji.

Naime, ”I. Mercedes Meeting Hercegovina” održat će se u nedjelju, 12. srpnja 2015. godine, u Širokom Brijegu (Trnska cesta 120), u organizaciji Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina, a prvi ovakav skup u Bosni i Hercegovini ujedno će biti i međunarodnog karaktera s obzirom da organizatori očekuju najmanje tisuću posjetitelja iz zemalja u regiji.

Skup počinje u 10.00 sati okupljanjem automobila na platou površine 5.000 četvornih metara, a u 12.30 sati održat će se defile stotina Mercedes-Benz automobila ulicama Širokog Brijega. Svečano otvaranje zakazano je za 13.30 sati, a ”I. Mercedes Meeting Hercegovina” otvorit će gradonačelnik Grada Širokog Brijega Miro Kraljević.

Iz bogatog cjelodnevnog programa, izdvajamo humanitarnu tombolu čiji će cjelokupan iznos biti doniran Domu ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega koji brine za djecu ometenu u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju s područja Županije Zapadnohercegovačke.

Reklama za 1. Mercedes Meeting Hercegovina! Poslušaj jingl, ako ti se sviđa, podijeli s prijateljima 😉 #MercedesHercegovina

Posted by Mercedes Fan Klub Hercegovina on 6. srpanj 2015

Također, u sklopu skupa bit će održana i izložba oldtimer Mercedes-Benz automobila, a tijekom dana izabrat ćemo ‘najauto’ I. Mercedes Meeting Hercegovina.

Organizatori su za sve posjetitelji pripremili roštilj i piće po promotivnim cijenama te cjelodnevni zabavno-sportski sadržaj uz glazbenu potporu DJ-a.

Generalni sponzor Mercedes Meeting Hercegovina je Auto Lijanovići. Tvrtka HT Eronet za sve posjetitelje Meetinga osigurala je besplatan bežični Internet.

” Apeliram svim vozačima da pripaze na vožnju prilikom dolaska te odlaska sa skupa, pogotovo se to odnosi na one koji će doći iz udaljenijih mjesta. Želim prije svega da se u nedjelju dobro zabavimo i uživamo u brojnim Mercedes-Benz automobilima, ali isto tako naposljetku želim da se svi živi i zdravi vratite vašim kućama,” izjavio je za portal Jabuka.tv predsjednik Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina Petar Čerkez.

Za sve informacije vezane za I. Mercedes Meeting Hercegovina javite nam se na našoj službenoj Facebook stranici Mercedes Fan Klub Hercegovina.

Portal Jabuka.tv je glavni medijski pokrovitelj Mercedes Meeting Hercegovina.

(www.jabuka.tv)

35 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.