U nedjelju Dan otvorenih vrata GSS-a Široki Brijeg – Jabuka.tv

U nedjelju Dan otvorenih vrata GSS-a Široki Brijeg

Gorska služba spašavanja Široki Brijeg održat će Dan otvorenih vrata u nedjelju 27. rujna 2015. godine s početkom u 13.00 sati na parkingu kod zgrade Vlade ŽZH u Ulici Stjepana Radića.

GSS Široki Brijeg će prezentirati opremu koju koristi u akcijama spašavanja unesrećenih osoba, te će građani imati priliku vidjeti na koji način se izvode akcije spašavanja, kao i tehnike koje se koriste za pristup nepristupačnim terenima za dolazak do unesrećenog, pružanja prve pomoći, spuštanja spašavatelja i transport unesrećenog.

Također će biti i predstavljeni potražni psi koje članovi GSS-a Široki Brijeg obučavaju za potrage nestalih i unesrećenih.

Na druženju ćete moći postavljati razna pitanja spašavateljima od toga kako se postaje spašavatelj, što sve treba proći da bi bio spašavatelj GSS-a, kako se koristi oprema za spašavanje i mnogo toga.

”Zadovoljstvo nam je pozvati vas da upoznate naš rad za tri godine postojanja naše stanice u Širokom Brijegu, te se nadamo da ćemo na druženju uspjet prezentirat naš dio rada i da ćemo privući mladih ljudi koji bi željeli pristupiti Gorskoj službi spašavanja,” navode iz GSS-a Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.