U Mostaru za vikend stradala ljekarna, trgovina, automobili…

Za protekli vikend (9 – 12. prosinca 2016. godine) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 18 prijava, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Iz oblasti javnoga reda i mira registrirano je 9 prekršaja; na području Mostara 5, na području Konjica 2, na području Čapljine 1 i na području Stoca 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 16 prometnih nezgoda; na području Mostara 12, na području Konjica 2, na području Jablanice 1 i na području Čapljine 1. Tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

U petak u PS Mostar Centar zaštitar agencije Sektor security prijavio je da je tijekom noći od strane nepoznatih počinitelja izvršena provala u ljekarnu Lupriv u Ulici kardinala Stepinca. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da je nepoznati počinitelj djelovanjem na bočna vrata ušao u unutrašnjost ljekarne, odakle je otuđio određenu količinu novca.

U subotu u PU Mostar I. R. je prijavio da mu je od strane A. D. otuđeno vozilo marke Fiat Punto koje je bilo parkirano ispred Higijenskoga zavoda, u Ulici maršala Tita. Patrola policije navedeno vozilo pronašla je u Ulici Hamida Vuka, a na vozilu je bilo polupano zadnje vjetrobransko staklo, lijevo zadnje staklo, te je uočeno još nekoliko oštećenja na vratima i braniku. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

U PS Mostar Centar sinoć je prijavljeno da je u tijeku provala u trgovinu ‘Pintul’ u naselju Tekija. Patrola policije je na licu mjesta utvrdila da je nepoznati počinitelj razbio staklo, ušao u unutrašnjost trgovine te otuđio određenu količinu robe. Pregledom širega područja pripadnici policije pronašli su A. H. (1977), kojega su vidjeli da baca otuđene predmete u Neretvu, a čiji opis odgovara počinitelju. Isti je lišen slobode, a o svemu je upoznata krim. policija, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Podsjećamo, sredinom prošloga tjedna, u srijedu, ukraden je i automobil Širokobriježanina, koji još uvijek moli za pomoć.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.