U Mostaru 6. konferencija ”Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sustavi za krovove”

”Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sustavi za krovove” tema je naredne naučno stručne konferencije koja će se održati 24. i 25. listopad 2018. godine u Tehnološkom parku Intera u Mostaru.

Ovo je 6. po redu konferencija koju organizira kompanija Sfera d.o.o.Mostar, ovaj put u suradnji s Građevinskim fakultetom iz Mostara i Građevinskim fakultetom iz Splita.

Organizatori navode kako će i ovog puta biti prisutni neki od najboljih stručnjaka iz domene arhitekture: Studio Dva arhitekta iz Hrvatske, profesor Ljubomir Mišćević, poznati bosanskohercegovački arhitekt Sead Gološ, predsjednica Tehničkog komiteta za građevinsku fiziku pri Institutu za standardizaciju BiH Amira Salihbegović, te predstavnici Sveučilišta iz Splita i Mostara.

Kao i do sada konferencija će trajati dva dana i sala bude ispunjena do posljednjeg mjesta. Više od 400 gostiju uživa u odličnim predavanjima, izložbenom prostoru sponzora i partnera, te aktivnoj interakciji i komunikaciji sa eminentnim stručnjacima i govornicima.

Sponzori konferencije su kompanije: Sika, Alternativa i Terrasit. Partneri konferencije su: Bramac, Tondach, Fiko, Civić Cazin, Knauf Insulation, Wortman Metali, te Nexe crijep.

Konferencija preispituje znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sustava za izradu krovova. Cilj konferencije je razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, te uspostavljanje međunarodne i domaće saradnje.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.