U Mostaru uhićen diler heroina

Policijski službenici Federalne uprave policije su u nastavku akcije koja je u proteklom periodu provođena na području Hercegovačko-neretvanske županije, u kojoj je na osnovu mađunarodne tjeralice pronađena i slobode lišena osoba V.S. (1984. god.), dana 4.1.2018. godine na području grada Mostara lišena je slobode još jedna osoba incijala D.P. (1978. god.).

Ova osoba je uhićena zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo iz člana 238.

“Nedozvoljenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” Kaznenog Zakona Federacije BiH. Prilikom lišenja slobode kod navedene osobe je pronađeno oko 120 grama opojne droge heroin od koje je dio bio pripremljen za dalju distribuciju.

Osoba lišena slobode je nakon kriminalističke obrade uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, dana 5.1.2018. godine sprovedena u Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije, te predato na dalje postupanje dežurnom tužitelju navedenog tužiteljstva, priopćeno je iz FUP-a.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Čekić ti u glavu ,šta je najgore ima zamjena za sve posebno za dilere zna to policija i tko ga minja ,mrzim isil i šerijat ali imaju neke dobre stvari ,dileru otkini obe šake i ok problem rješen biz će opet nas Hrvata

  • Truje mladez..kadste frajeri vi ko navodno nekakvi dileri idite brate po Italiji.,Svici,Svedskoj..kradite,dilajte itd pa dodji ovde ko frajer u kolima a ne odate ko klosari..trebavas sve pobit a mamicu i seku po…. .

    1
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.