U Mostaru tradicionalni Uskrsni šahovski turnir

Hrvatski šahovski klub Zrinjski Mostar u suradnji sa Sportskim savezom Grada Mostara organizira u subotu, 8. travnja, tradicionalni 23. Uskrsni šahovski turnir

Turnir se igra u restoranu-svadbenom salonu XXL Ortiješ, Mostar, (na magistralnom putu M17, pored „Vindije“), s početkom u 10 sati, priopćeno je iz HŠK „Zrinjski“ Mostar.

Turnir je otvorenog tipa i na njemu mogu nastupiti svi šahisti i šahistkinje bez obzira na titulu, kategoriju i prebivalište.

Svaki sudionik je obvezan sa sobom donijeti šah i ispravan šahovski sat.

Turnir se igra prema švicarskom sustavu, FIDE varijanta, u 7. ili 9 kola i tempom igre 10 minuta po igraču za čitavu partiju.

Parovanje i konačan plasman obrađuju se kompjutorski. Organizator je osigurao četiri nagrade po plasmanu i posebne nagrade. Nagrade se mogu uzeti samo po jednoj osnovi, a igrač bira nagradu.

Upisnina/kotizacije je 10 KM a za sve sudionike je osiguran ručak. Prijave se primaju 30 minuta prije početka turnira, naknadne prijave se ne uvažavaju.

Organizator zadržava pravo izmjene sustava natjecanja i tempo igre do početka prvog kola turnira, te zadržava povećanje nagradnog fonda.

(Fena)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.