U Mostaru teško ozlijeđen motociklist

U protekla 24 sata u oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) registrirano je 5 prijava, jedan slučaj narušavanja reda i mira te četiri prometne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

U ponedjeljak oko 13:15 sati, u Ulici kardinala Stepinca u Mostaru, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Omer K. (1953.) s mopedom Thomos, koji je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Policijska uprava Konjic obaviještena je u ponedjeljak da je u Opću bolnicu Konjic primljen djelatnika poduzeća HMP Konjic A. H. (1969) iz Konjica, koji je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja pri padu na radnom mjestu u poduzeću “Valjčići”. Isti je zadržan na Odjelu intenzivne njege.

Istoga dana domar Druge gimnazije, smještene u Sjevernom logoru, prijavio je policiji da je prethodne noći nepoznati počinitelj ukrao ogradu škole. Patrola policije utvrdila je da je od strane otuđeno oko 40 m plastificirane ograde. Izvršen očevid, navodi se u priopćenju.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.