U Mostaru sve spremno za doček najluđe noći uz Zabranjeno pušenje i S.A.R.S.

Već skoro mjesec dana centar Mostara je u blagdanskom duhu, a kulminaciju će imati u ponedjeljak večer u najluđoj noći kad na velikoj sceni iza Gimnazije nastupaju Zabranjeno pušenje i S.A.R.S.

Dok se na glavnom stageu odvija tonska proba, na manjem uživaju djeca u svom dočeku Nove godine.

Doček Nove godine u Mostaru vrhunac je aktivnosti koje posljednjih mjesec dana organiziraju Grad Mostar i Tim Mostar 2024, a obuhvaćeni su kroz Zimski grad Mostar “Winterville by Coca Cola”, u kojem je predviđeno više od sto pojedinačnih događaja, piše Klix.ba.

Na sportskom poligonu iza zgrade Gimnazije podignuta je velika pozornica, za koju su organizatori kazali da zadovoljava najveće produkcijske zahtjeve. To bi trebalo posebno doći do izražaja kad na nju zakorače najveće zvijezde bendovi Zabranjeno pušenje i S.A.R.S.

Osim njih nastupit će i DJ Roof AW te bend Dobre vibracije.

U organizaciju javnog dočeka uključene su brojne gradske službe, a MUP HNŽ je napravio sigurnosnu procjenu te na temelju nje i plan osiguranja. Cilj je stvoriti maksimalne sigurnosne uslove za sve posjetitelje, a sve osobe koje se budu kretale prema lokaciji biti će pregledane od strane redara ili policijskih službenika.

Veliki doček kraj je i petodnevnog zagrijavanja nazvanog “Nova godina za 5”, a već su nastupili popularni bendovi Zoster, Letu štuke, Elemental i italijanski DJ Olderic.

Danas od podneva na Winterville stategu već je krenula Dječja nova godina na kojoj nastupaju inkluzivni zbor glazbene radionice i djeca iz Udruge za Downov sindrom Mostar, cirkuski umjetnik, žongler i komičar Emilio the Balancer iz Venecuele, glazbena skupina solista Dječjeg zbora MC Pavarotti i učenika Muzičke škole I. i II. stupnja te iluzionist Steffano.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.