U Mostaru pretučena dva igrača Veleža

Dvojica nogometaša Veleža iz Mostara pravoslavne vjeroispovijesti Milan Knežević i Slobodan Lakičević pretučeni su u mostarskom kafiću ‘Piramida’ tijekom proslave Uskrsa. Njih dvojicu pretukli su bivši trener tog kluba Mensud Duraković i njegovog sin Ali Hamza. Oni su ušli u kafić gdje su se nalazila dvojica igrača i počeli sa uvredama da bi poslije nekoliko minuta i fizički nasrnuli na nekadašnjeg igrača Eintrachta i Budućnosti iz Podgorice Lakičevića i Kneževića.

Povodom incidenta oglasio se i Velež priopćenjem, koje prenosimo u cijelosti.:

– Iznenađeni smo napadom na naše igrače koji su tu večer bili slobodni i zajedno se družili i bez ikakvog razloga i objašnjenja fizički napadnuti. Iznenađenje je još i veće što je u tom događaju sudjelovao i dojučerašnji dužnosnik kluba na funkciji direktora i trenera Mensud Duraković.

Povodom nemilog događaja od subote FK Velež će poduzeti sve mjere da u skladu sa zakonom zaštiti svoje igrače. Također, nadamo se da će nadležni organi poduzeti sve potrebne mjere kako bi se zaštitili sportaši ovog grada i odgovorni sankcionirali. Ovakvi i slični incidenti ne mogu narušiti atmosferu i harmoniju u klubu, a posebno odnose sa istinskim navijačima Veleža – stoji u priopćenju.

Inače, Duraković je od ranije poznat po šovinističkim ispadima i ponašanjem koje ne služi nikome na čast.

(wwww.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.