U Mostaru noćas ubijena jedna ženska osoba

Oko pola noći u Mostaru je ubijena jedna ženska osoba. Policija je blokirala dio ulice kardinala Stepinca ispred hotela Ero gdje se dogodilo ubojstvo.

Kako neslužbeno doznajemo, ubojstvo je izvršio policajac Federalnog MUP-a službenim oružjem.

Od svjedoka koji su se tu neposredno zadesili moglo se čuti kako su policajca našli da leži pored ubijene u stanju šoka nakon čega je vozilom Hitne pomoći prevezen na CUM KB Mostar.

Iako je naša ekipa bila na licu mjesta do završetka očevida (do otprilike 04 sata ujutro) kojeg su obavili službenici Odjela krim policije MUP-a HNŽ uz prisustvo dežurne tužiteljice, više informacija nismo mogli dobiti.

Prema kazivanjima očevidaca čula su se tri hica. Također doznaje se da je automobil Passat kojim je, navodno, upravljala nastradala, sa upaljenim svjetlima pronađeno na nogostupu u blizini zatvora koji se nalazi u Ulici Tvrtka Miloša (Alekse Šantića).

Dežurna tužiteljica nam je jedino rekla da još uvijek, do zaključivanja teksta (04 sata ujutro), obitelj nije obaviještena o nesretnom događaju.

Tijekom jutra kontaktirali smo dežurnu tužiteljicu koja je protekle noći rukovodila očevidom. Za Bljesak.info rekla je da je izdat nalog za izvršenje obdukcije smrtno stradale koja će se obaviti tijekom subote ili nedjelje. Obdukciju će obaviti Hamza Žujo. Također, rečeno je kako ozlijeđenih u ovom slučaju nije bilo, te je tako demantirala glasine koje kruže, da je u pucnjavi koja se dogodila sinoć bilo i ozlijeđenih osoba.

Prema izjavi glasnogovornika Uprave policije MUP-a HNŽ Srećka Bošnjaka za Bljesak.info pucnjava je prijavljena oko 00:30 sati od strane očevidaca i građana koji žive u neposrednoj blizini. Utvrđeno je da je službenik Federalne uprave policije E.M. (1974.) iz Sarajeva u službenoj uniformi i iz službenog pištolja ispalio 4 metka u pravcu A.S. (1987.) koja je iz mjesta Lokve, općina Čapljina.

E.M. je nakon nemilog događaja zatražio medicinsku pomoć, zbog stanja šoka, te je nakon toga lišen slobode i saslušan je u službenim prostorijama MUP-a HNŽ. Saslušanju su prisustvovali i predstavnici Federalne uprave policije (FUP) iz Sarajeva. Nakon obavljenog saslušanja E.M. će biti predat Tužiteljstvu uz izvješće koje bi trebalo odlučiti o daljnjim mjerama protiv istog.

(www.bljesak.info)8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.