U Mostaru koncert “Večer Mozarta”

Koncert pod nazivom “Večer Mozarta” u organizaciji Simfonijskog orkestra Mostar u ponedjeljak će biti održan u kapelici franjevačke crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Uz mostarski Simfonijski orkestar, na koncertu će kao solisti nastupiti širokobriješka flautistica Nikolina Vukoja te zagrebački glazbenik Marko Zavišić.

Nikolina Vukoja uz pratnju mostarskoga Simfonijskog orkestra izvest će “Koncert br. 2 za flautu u D-duru, K. 314”, a Marko Zavišić iz Zagreba umijeće će pokazati izvodeći “Koncert za klarinet u A-duru, K. 622”.

Nakon solističkih nastupa, Simfonijski orkestar Mostar izvest će “Malu simfoniju br. 21, K. 201”, a koncertom će ravnati zagrebački dirigent Igor Tatarević.

Koncert će se održati u kapelici franjevačke crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru, u ponedjeljak 19. studenoga u 19:00 sati, a ulaz je slobodan.

Solistički nastup prof. Marka Zavišića, a tako i prof. Nikoline Vukoja, prilika je da se publici ponovno predstave iznimno vrijedni glazbenici koji su već nastupali s našim orkestrom, ali su svojim predanim radom i zalaganjem zavrijedili solo nastup, istaknula je ranije za portal Jabuka.tv Snježana Zovko, ravnateljica Simfonijskog orkestra Mostar.

“Večer Mozarta”: Nikolina Vukoja na velikom koncertu Simfonijskog orkestra Mostar

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.