U Mepas Mallu održan prvi Vintage Party u regiji

Prošloga petka, prvi kat Mepas Malla pretvorio se u veliku vintage oazu, gdje su sve dame imale priliku uživati u pin up radionicama šminke i frizure, te naučiti sve trikove nanošenja savršenog tuša i neodoljivog crvenog ruža. Prvi Vintage Party u regiji nadmašio je sva očekivanja i privukao veliki broj posjetitelja.

Voditeljica radionica bila je poznata hrvatska pin up umjetnica Greta MaCabre. Uz Gretu, u radionicama su sudjelovale poznate hrvatske pin up umjetnice Moni Le Fleur i Majin Ukrasni Kutak. Osim navedenih umjetnica posjetitelji centra imali su na usluzi poznatu mostarsku vizažisticu Tatjanu Vidović Primorac iz salona ljepote La Pari, kao i tim Shiseido vizažista iz Floris parfumerije.

Virtuozne ruke ekipe iz Red Carpeta 2 pobrinule su se da frizure posjetiteljica odišu nekim prošlim vremenima. Uz tematskog dj-a za ugodne vintage i blagdanske zvukove i izvrsnu atmosferu zadužena je bila ženska vokalna grupa TIBIA.

Voditelj Emerik Gudelj, poznate pin up umjetnice iz regije i njihovi modeli u pauzama eventa su se opuštale u vintage namještaju salona Elegant iz Mostara. Dio bogatog dekora upotpunili su Retro Home design, Keune, Optotim i Alma Ras corneri s tematskim vintage sadržajima. U slatkom i slanom corneru restorana Prestige posjetitelji su mogli uživali u slasnim zalogajima, te se opustiti uz vrhunske Volare koktele.

U sklopu Vintage Partya održana je modna reviju u pin up stilu na kojoj su predstavljeni brandovi: s.Oliver, Ltb, Xyz, Adidas, Marella, Aldo, Alma Ras i Optotim optika. Na vintage reviji predstavljen je CHICovnik, prvi bh.planer sa stilom u potpunosti prilagođen ženama.

U suradnji sa Autostarom svim posjetiteljima predstavljen je FIAT 500, model koji prezentira ostvarenje nove filozofije, nove strategije i drugačijeg pristupa automobilima. FIAT 500 ćete u sljedećih nekoliko dana imati priliku razgledati u prizemlju centra, te ostvariti poseban akcijski popust.

Nakon eventa druženje se nastavilo u Black Pearlu na after partyju uz vrhunsku zabavu i prepoznatljivi vintage ritam. Osim bogatog programa, za sve posjetitelje pripremili smo i malo iznenađenje, izbor za najuspješniju pin djevojku.

Pratite nas i dalje, u predblagdansko vrijeme pripremili smo još nekoliko vrhunskih događanja, priopćeno je iz Mepas Malla.

vintage_party_mepas_1 vintage_party_mepas_2 vintage_party_mepas_3 vintage_party_mepas_4 vintage_party_mepas_5 vintage_party_mepas_6 vintage_party_mepas_7 vintage_party_mepas_8 vintage_party_mepas_9 vintage_party_mepas_10 vintage_party_mepas_11 vintage_party_mepas_12 vintage_party_mepas_13 vintage_party_mepas_14 vintage_party_mepas_15 vintage_party_mepas_16 vintage_party_mepas_17

(www.jabuka.tv)