U Međugorju započeo 26. Mladifest

Uz molitvu svete krunice i predstavljanjem sudionika iz 66 država cijelog svijeta započeo je 26. Međunarodni susret mladih – Mladifest koji se održava u Međugorju od 31. srpnja do 6. kolovoza.

Mlade iz svake države posebno, na oltar je pozivao fra Marinko Šakota, župnik župe sv. Jakova u Međugorju, koji je poželio dobrodošlicu mladima, te dao priliku da se predstave u par riječi ili prisutne pozdrave pjesmom.

Svetu Misu predvorio je fra Miljenko Šteko, dok su u koncelebraciji svete mise sudjelovala 333 svećenika.

Ovogodišnji Mladifest održava se pod sloganom ”Mir vama”.

Kao i svake godine, u župi Međugorje okupio se velik broj mladih, koji su početak kolovoza i svoje godišnje odmore odlučili iskoristiti za posjet Međugorju i tu se odmoriti u Bogu.

(www.jabuka.tv | Foto: Andrea Jakiša)

7 komentara

  • Da nisu pretjerale ove vidjelice s dva prezimena bilo bi mnogo vise ljudi,da nisu doticni izgradili velebne vile,kuce,pa u tom sselu dolje nitko ni skim ne prica,apsurd nedjeljom na brijegu fratar izricito zabranjuje rad nedjeljom,a 30km dalje nedjeljom sve otvoreno,kako im Gospa sad ne kaze ovo vezano za papu,nego im uvijek isti tekst.

    • Pa dasta ce nego imat nove kuce a sta bi to vidjelice od para radile nego stogod napravile pa nisu one jos lude ko obicni ljudi?i jos nesto kad nemas nista pametno pisat .suti bar ne prosiplji se glupasto

  • Nek se nlađarija druži. Ali zar je bilo potrebno namjerno uništiti Hodočašće mladih na Širokom Brijegu. Neka je sram onih koji su imali svoje prste u ovome.

  • U Sirokom je davno sve ukinuto. Samo go lopov i smrad a svake nedilje curi u crkvi to je opce poznato. Jedna ruka na raspelu druga u kradi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.