U Međugorju organizirana druga “Dječja olimpijada vodenih igara”

Na bazenima Sport Centra Circle u Međugorju, u utorak je organizirana druga “Dječja olimpijada vodenih igara”.

Naime, tijekom ljeta na ovim bazenima u organizaciji Univerzalnih sportskih škola iz Međugorja, Širokog Brijega i Čapljine, a pod vodstvom profesora TZK-e Žare Kraljevića, Dalibora Kožula i Bojana Raiča održala se ljetna škola plivanja.

Škola plivanja je po Planu i programu prošla sve od osnova pa do obuke spasioca i obuke vaterpola. Škola plivanja brojala je preko 100 djece iz Međugorja, Čitluka, Ljubuškog, Širokog Brijega i Čapljine.

plivanje-1

Djeca su se natjecala kroz razne štafete u vodi, kao što su plivanje, izranjanje utega iz dubine preko dva metra, izvođenje najljepšeg skoka, najluđeg skoka, vučenje konopa u vodi i slično.

Na inicijativu humanitarne udruge SUSRET, po završetku ljetne škole plivanja, treneri će, kao i prošle godine, odraditi par treninga i s djecom s posebnim potrebama.

Treneri se zahvaljuju Elektroprivredi HZ-HB na pomoći pri organizaciji natjecanja te svim djelatnicima Sport Centra Circle na profesionalizmu i vrhunskoj usluzi.

bazen-plivanje

U zimskom periodu treneri će nastaviti s radom u Međugorju, u zatvorenim prostorima Sport Centra Circle po Planu i programu Univerzalne sportske škole Međugorje gdje je planirano između ostalih sportova i skijanje te plivanje u zimskom periodu.

Svi sudionici ove ‘’Dječje olimpijade vodenih igara” su dobili za nagradu diplome ovisno o stupnju znanja plivanja te slike uslikane ispod vode za uspomenu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: