U Ljubuškom akcija prikupljanja slikovnica i knjiga za djecu – Jabuka.tv

U Ljubuškom akcija prikupljanja slikovnica i knjiga za djecu

JU Kulturno-športski centar Ljubuški povodom Međunarodnog dana razmjene knjiga upriličit će akciju prikupljanja slikovnica i knjiga za djecu pod nazivom “Čitam, dam – sretan sam!”.

Naime, Međunarodni dan razmjene knjiga obilježava se diljem svijeta 14. veljače, a predstavlja volonterski projekt kojim se želi potaknuti nadasve djecu da više čitaju i kojim se želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju.

Darivanje svojih knjiga ili slikovnica može puno značiti za svu djecu te ih uči koliko je lijepo pomagati i darivati, navode iz Knjižnice Ljubuški.

Organizatori pozivaju djecu i roditelje ukoliko imaju slikovnicu koju su pročitali, koju su prerasli, koja im više nije potrebna ili jednostavno žele učiniti dobro djelo i istu darovati, da se uključe u projekt i donesu slikovnicu u Knjižnicu Ljubuški u razdoblju od 8. do 20. veljače 2021. godine.

Slikovnicama će se obogatiti knjižni fond knjižnice namijenjen za djecu predškolskog uzrasta, ali ujedno jedan dio darovati polaznicima dječjih vrtića s područja Grada Ljubuškog, kojima će šareni novi svijet mašte na papiru zasigurno uljepšati djetinjstvo.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.