U Kosači održana svečana promocija diplomiranih prvostupnika i magistara FSRE

Svečana promocija magistara struke i prvostupnika Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru održana je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Promociji su pristupila 216 diplomanda, kojima se obratila prorektorica za međunarodnu suradnju Sanja Bijakšić koja im je zaželjela sreću u budućem radu i zaposlenju.

Dekanica FSRE Davorka Šaravanja u svom govoru naglasila je:

Neprekidni rast i razvitak Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru kroz proteklih šezdeset tri godine najpotpunije potvrđuje njegova uloga visokoškolske ustanove u izvršavanju svoje obrazovne, znanstvene i stručne funkcije…FSRE jedinstven u obrazovanju na tri studijska programa, strojarstva, računarstva i elektrotehnike pod jednim krovom na ovim prostorima, ali jednako tako povezani suradnjom sa srodnim i prijateljskim fakultetima iz RH, čiji profesori sudjeluju u obrazovanju studenata, suradnji u stručnim i znanstvenim projektima, povjerenstvima za ocjenjivanje i izbore mladih kadrova…, između ostalog istaknula je dekanica Šaravanja.

Dodjeljene su nagrade najboljim studentima i posebno priznanje Udruzi Mate Mišetić koje iz svoje naklade sufinancira i novčano pomaže studente FSRE kroz stipendiranje.

(www.jabuka.tv | Foto: FSRE)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.