U Knjižnici Ljubuški povodom Valentinova održana likovna radionica

Povodom Valentinova, JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, organizirala je likovnu radionicu i izložbu učeničkih radova na temu ljubavi.

Na likovnoj radionici  sudjelovali su učenici 4. a i 4. b razreda Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški, u pratnji učiteljica Natalije Matijašević i Mladenke Bebek.

Sudionike je ponajprije srdačno pozdravio i izrazio dobrodošlicu voditelj Knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner, koji je iste pobliže upoznao s blagodatima knjižnice,  istaknuvši pri tome da je cilj likovne radionice i izložbe poticanje dječje kreativnosti kroz crtež i sliku, upoznavanje knjižnice kroz kvalitetno druženje u radnom duhu te predstavljanje dječje umjetnosti svekolikoj ljubuškoj javnosti.

Likovnu radionicu vodio je magistar slikarstva Jure Paponja.

Po okončanju kreativnog djela radionice izvršila se postavka radova nastalih na likovnoj radionici te je tim činom, u nazočnosti učenika, otvorena izložba.

Svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški do petka 16. veljače 2018. godine bit će u prigodi vidjeti izložbeni postav te doživjeti dašak dječje mašte i kreativnosti, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.