U igri za ABA ligu ostali samo Široki i Sutjeska: Bivši igrači žele pomoći klubu

Priča oko posljednjeg kluba koji će igrati regionalnu ABA ligu dobila je novu epizodu. Nakon što su od igranja kvalifikacija za ABA ligu odustali Zagreb, Kumanovo, a naposlijetku i Šibenik, ostali su samo predstavnici Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Ukolik žele igrati kvalifikacije za ABA ligu, Široki (BiH) i Sutjeska (Crna Gora) moraju do 1. rujna na račun Lige uplatiti 150.000 eura. Onaj klub koji izgubi u kvalifikacijama dobit će povrat novca, dok će se pobjedniku dvoboja taj novac uračunati kao plaćena pozivnica.

Tko će u ABA ligu: Široki ili Sutjetska?Nakon što su Zagreb, Kumanovo i Šibenik odustali od kvalifikacija za turnir ABA…

Posted by HKK Široki on 24. kolovoz 2015

HKK Široki je u ponedjeljak na službenoj Facebook stranici objavio da su klubu svoje usluge ponudili bivši igrači kluba s Pecare koji trenutno igraju u ligama u inozemstvu. Imena nisu spominjali, tek su naveli da će konačnu odluku o nastupu u kvalifikacijama objaviti do kraja tjedna.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, jedan od igrača koji je ponudio pomoć Širokom je 29-godišnji centar Stanko Barać koji je prošlu sezonu proveo u dresu Cedevite, a trenutno je slobodan igrač koji traži angažman u inozemstvu. Barać će zaigrati protiv Sutjeske ukoliko u međuvremenu ne pronađe novi klub.

(www.jabuka.tv)

39 komentara

Komentiraj: