U Hrvatsku stigao iPhone 5, fanovi satima čekali u redovima

Hrvatsku stigao iPhone 5, fanovi satima čekali u redovima!iPhone 5 stigao je u Hrvatsku, a vjerni fanovim predstavili su ga hrvatski vaterpolisti i sestre Zaninović.

Ponoćnom prodajom u Vip centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, noćas je obilježen dolazak najnovijeg iPhonea 5 u Hrvatsku. Ljubitelje Appleovih uređaja u Gajevoj ulici u Zagrebu pozdravili su zlatni hrvatski vaterpolisti Josip Pavić, Nikša Dobud te novi izbornik Ivica Tucak, a Splićanima su dugo očekivani pametni telefon predstavile hrvatske taekwondo reprezentativke, sestre Ana i Lucija Zaninović, koje su Splitu donijele još jednu olimpijsku medalju.

Svi oni koji su bili dovoljno uporni te su zbog najnovijeg iPhone uređaja čekali od 18 sati do između ponoći i jednog sata, ostvarili su 500 kuna popusta uz vrijedne poklone iznenađenja poput bluetooth prijenosnog zvučnika. Ukupno je u ponoćnoj prodaji sudjelovalo više stotina korisnika, samo u Zagrebu preko 300, a redovi su se formirali već u 18 sati. Popust od 500 kuna tijekom današnjeg dana osiguran je u prodajnim centrima, u dodatnih 13 gradova. (Dnevnik.hr)

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.