U HOO-u šokirani: Edis je vrhunski trener, a Sandra dobiva sve što joj pripada

Zlatko Mateša prvi čovjek Hrvatskog olimpijskog odbora zatečen nakon izjava koje je danas dala Sandra Perković.

Prije odlaska za Stockholm gdje će nastupiti na mitingu Zlatne lige, Perković je održala konferenciju za medije gdje je objasnila o čemu se radi.

Edis je dobio ozbiljnu ponudu iz inozemstva i postoji mogućnost njegovog odlaska što bi značilo da ću ostati bez trenera. On ovdje radi za plaću od četiri tisuće kuna i mogu ga shvatiti zašto razmišlja o prihvaćanju ponude. Nadam se da ćemo pronaći sponzora i partnera koji će nam omogućiti financijske opcije za njegovim ostankom.

Edis Elkasović, nekad perspektivni bacač kugle i svjetski juniorski prvak, danas elitni trener, dobio je bogatu ponudu iz inozemnog saveza.

Zlatko Mateša, nije znao što je Sandra Perković, najveće zlato HOO-a, kazala danas na konferenciji. Bio je iznenađen i angažiran, kada je čuo o čemu se radi.

To je kazala? Prvi glas. Ne, nisam znao i ovo je iznenađenje. Ni u jednom trenutku nismo obaviješteni da postoji bilo kakav problem.

Edis je u programu vrhunskih trenera, Sandra dobiva i dobit će sve što joj pripada.

Za ovo prvi put čujem i za sada ne znam što bih rekao. Da je stvar u novcu, vjerujem da bismo za to znali, da bismo razgovarali, rekao je Zlatko Mateša za Index.

Edis Elkasović, trener Sandre Perković već se nalazi u programu HOO-a za vrhunske trenere, što znači da ga država plaća oko 15-ak tisuća kuna.

Sandra Perković najavila mogući odlazak iz Hrvatske

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.