U Grudama se završava prva faza radova na Edukacijsko-rehabilitacijskom centru

Završava se prva faza radova na Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju u Grudama koja uključuje grube građevinske radove i elektroinstalacije.

U pitanju su zemljani, zidarski, betonski, armirački, tesarski, pokrivački, limarski, bravarski, i izolacijski radovi te vodovod i kanalizacija, objavljeno je na službenim stranicama ove općine.

Dalje se navodi kako se trenutno postavlja izolacija, nakon čega će biti postavljene i elektroinstalacije čime će projekt biti priveden kraju.

Izvođač radova je G.P.B. d.o.o. Čitluk s kojima je Općina Grude potpisala ugovor 9. kolovoza prošle godine, a vrijednost je 321.421 marka s PDV-om.

Također, započeta je druga faza radova koja će uključiti izrade pregrada, podova, stropova, fasade, otvora, kao i strojarske instalacije. Ugovor za drugu fazu potpisan je 7. ožujka ove godine i iznosi 277.750 maraka s PDV-om, a izvođač je GD Konstrukcije d.o.o. Mostar.

Navedene radove sufinancira Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Raspisan je novi natječaj Središnjeg državnog ureda, a iz Općine Grude su kazali kako će aplicirati na isti kako bi se nastavilo sa završnim radovima, odnosno trećom fazom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.