“U Gradu Narcisa”: Renata Naletilić predstavlja knjigu za odrasle koja ruši stereotipe

“U Gradu Narcisa” prva je zbirka pjesama Renate Naletilić koju će predstaviti u Širokom Brijegu.

Promociju knjige organizira Ogranak Matice hrvatske Široki Brijeg, a održat će se u četvrtak 11. listopada 2018. godine u Kinu “Borak” u Širokom Brijegu. Predstavljanje će započeti u 19:30 sati.

Knjiga ukazuje na uzročnika govora mržnje i narušenih međuljudskih odnosa. U ovoj problematici otrov je izgovorena ili prešućena riječ, a spoznaja o problemu jedini je lijek za ovu negativnu pojavnost koja je uvelike zahvatila grad, a naročito se negativno odražava na djecu i mlade.

Autorica upućuje na izlaz iz začaranog kruga narcisoidnosti, ruši duboko ukorijenjene stereotipe i predrasude, dovodi u upit brojne svetinje ovog kraja iza kojih se nerijetko krije nešto drugo.

Knjiga je namijenjena odraslima, a posvećena djeci i mladima.

U programu predstavljanja sudjeluju: Kristijan Kraljević, Jozo Marić, Sara Mandić, Vladimir Mikulić, autorica Renata Naletilić, nastavnice i učenici Druge Osnovne škole Široki Brijeg, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Vjerujem da je ok, svaka čast. Tema je zanimljiva i aktualna. Znači ima ljudi koji promišljaju o sadašnjosti i vjerujem ponašaju se kako im savjest nalaže, a ne kako voda nosi…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.