U gradskom derbiju HŽOK Široki Brijeg svladao HOK Široki

U 3. kolu Prve lige Federacije BiH – jug, odigran je gradski derbi i ujedno derbi kola u kojem su se sastala dva obojkaška kluba iz Širokog Brijega, HOK Široki i HŽOK Široki Brijeg, a uspješnije su bile cure iz ‘starijeg kluba’ (HŽOK Široki Brijeg) s rezultatom 3:0 u setovima.

U dvorani OŠ u Klancu, gdje su domaće bile odbojkašice HOK-a Široki, natiskalo se pedesetak ljubitelja odbojke. Iskusnije cure iz HŽOK-a Široki Brijeg su u dosta lijepoj i zahtjevnoj utakmici pobijedile svoje mlađe sugrađanke i kolegice iz HOK-a Široki.

Najneizvjesniji rezultat bio je u prvom setu gdje su tek pred kraj odbojkašice HŽOK-a Široki Brijeg uspjele napraviti seriju od nekoliko poena te tako uzeti prvi set rezultatom 25:22.

Drugi set bolje otvaraju ”Pinky-ice”, no unatoč vodstvu od nekoliko poena na samom početku seta, do kraja ipak nisu uspjele uzeti drugi set, odnosno svoj prvi u ovoj utakmici te gube rezultatom 25:20. Treći set također je lako otišao na stranu HŽOK-a Široki Brijeg koje su rezultatom 25:17 potvrdile dobru igru i osvojene prve bodove u svojoj prvoj utakmicu uz napomenu da nisu odigrale utakmice prvog i drugog kola zbog problema u organizaciji utakmica protivničkih momčadi.

3. kolo Prve lige FBiH – jug:
HOK Široki – HŽOK Široki Brijeg 0:3 (22:25, 20:25, 17:25)

Fotogaleriju s utakmice donosi Vam Jabuka.tv:

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)