U eliminacijskoj drami najgledanijeg showa Zagrepčanka i Gruđanin prošli dalje!

Silvijana i Marica odlučile su u eliminacijski izazov poslati Moranu i Domagoja koji su, kako kažu, najbolji par iz njihovog tima. Svoj odabir obrazložile su opravdanjem kako one, kao vođe tima, žele da njihov ‘Papar i sol’ izađe kao apsolutni pobjednik odvažnog tjedna, a za to im trebaju jaki igrači pa su im se mlade snage učinile kao najbolja opcija. Svi kandidati su u tom trenutku zanijemjeli, a šok na licima nije se mogao sakriti.

Morana i Domagoj nisu očekivali da će se naći u takvoj poziciji – „To je vjerojatno neka taktika, svatko igra igru i imale su pravo poslati nas u kuhoboj“, razočarano je kazala Morana, na što je Domagoj nastavio – „Mi to nikada ne bismo nekome napravili, ali kompliment je to što nas smatraju tako dobrom konkurencijom“.

Đurđica i Matea komentirale su kako su one trebale biti u kuhoboju jer su ovaj tjedan skupile najmanje bodova te su bile spremne na to da će se sigurno trebati boriti za svoj opstanak. Izbor Morane i Domagoja nije im se činio logičan, kao ni svima ostalima, osim Silvijane i Marice, koje su svi optužili za kalkuliranje i taktiziranje.

Vođe drugog tima, Tihana i Nikola, u kuhoboj su poslali Ružicu i Draga, najslabije karike tog tjedna. Simpatični prijatelji očekivali su svoju nominaciju te smatraju kako su oni, za razliku od svoje konkurencije, pravedno odabrani.

Kada je Doris dala znak za početak kuhanja, kulinarska borba je započela. Ružica i Drago odlučili su se boriti srdelama s povrćem na salatu, hobotnicom s krumpirom te slatkim konfetima od sušenog voća. Morana i Domagoj su kao svoje adute pripremali domaću tjesteninu s dodacima, ramsteak s prilogom te cheesecake s malinama.

Unatoč tome što su Ružica i Drago zaradili drugu ovosezonsku desetku od Jankovića za fantastičnu izvedbu hobotnice, natjecanje je bilo neizvjesno do samog kraja. Oba para zaradila su jednak broj bodova i za predjelo i za glavno jelo pa je odluka ovisila o desertu.

Iako su Ružica i Drago imali ljepšu izvedbu deserta, žiriju je ukusniji bio prozračni cheesecake s malinama te su zbog toga odlučili da Morana i Domagoj ostaju u showu.

Ružica i Drago nisu bili toliko razočarani jer su u sebi osjećali kako im se bliži kraj te im je drago da su u showu ostali njihovi dobri prijatelji kojima žele puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: